Ana içeriğe atla
8 Nisan 2010 tarihinde anah tarafından gönderildi

2003 yılına ait UFO görüntüleri

Arkadaşlar sanırım elimize bu görüntülerin her gün aynı zamanda çekilmediğini ıspat etmek için bir şans geçti. Konunun üzerine düşmemdeki başlıca sebep daha önce Antalyada turistlerin de Ufo çekimi yapmış olmaları.Görüntüleri inceleyip gündüz çekildiğini, akşamüstü olmadığını ve Alanya gibi bir yerde ne derece güneş ışığı geldiğini de hesaba katmanızı tavsiye ediyorum.

saygılarımla,

[video:http://www.youtube.com/watch?v=H3gpcABY4d0]

[video:http://www.youtube.com/watch?v=39y54AgsIgo]

 

ufo Arşiv Antalya ümit paker

Yorumlar

ukikar yamaçparaşüt böyle görünmez dostum. Ben yamaçparaştüne çok hevesli birisiyim ve mayıs ayında yamaçparaşüt eğitimi alacağım. Yamaçparaşüt olsa harnese bağlı bir insan olurdu en önemli özelliği ipler gözükürdü. bu yamaçparaşütü değil kesinlikle farklı gemiye ait bir ufodur.

Arkadaşlar bakın daha önce bir sefer ufo görüm. O nedenle bu görüntü ufo değil. Ama elbette yamaç paraşütü olmayabilir. Belki bir uçurtmadır. Bilemiyorum ama bildiğim şey bunun ufo olmadığı. Ayrıca Ümit Paker nedense hep gündüz vakti çekiyor bu görüntüleri. Niyetim onu soğutmak değil. Soğusa 2003'den bu yana çekim yapmazdı. Farkındaysanız görüntü sabit. Ümit arkadaşımızın eli titriyor. Bu konulara gerçekten meraklı ise en azından bir gökyüzü haritası alması gerekirdi. Size her gece üzerimizden geçen ve gözle görünen uyduları sayabilirim. Bazılarını bizzat gözlemledim. Astronomi b ir merak işidir. Yorucudur. Ve bilgi gerektirir. Yoksa gökyüzünde gördüğünüz herşeyi ufo, her Amerikan filmini de gerçek zannedersiniz.

 

senin gördüğün şeyin ufo oldugu ne malum, yani sadece senin gördüğün şey ufo ona benzemeyenler ufo değil öyle mi?  youtubede açık baksan adamın 237 tane videosu war, gündüz çekimide war, gece çekimide sabahın körüüünde bile çekimi war. ve daha nete koymadığı nice çekimleri war. ben kendi evinde izledim. bi ana gemiye 3 tane küçük cismin girişini gördüm. oturdugu sitenin içinden fırlayan bi cismin görüntüsünü gördüm. daha neler neler... 

bu arada youtube da ümit beyin nisan çekimleri de var gün gün.belediye otobüsü gibi ne güzel.ne zaman başını kaldırsa yukarı görüntü yakalıyor galiba.çok şanslı demek ki.30 yaşındayım.nerdeyse 20 yıldır sürekli bakıyorum bir ben göremedim anlaşılan bu cisimleri.ayrıca ümit beyin youtube daki sayfasında 2003 çekim tarihli video 6,4,2010 başlığıyla geçiyor kafam karıştı iyice.hangisi doğru acaba?

Bakın arkadaslar epeydır yazmıyorum.benı yanlıs anlıyorsunu,cekın dedıgım zaman sızde elınıze bır kamera alın,bu goruntulerı sızde cekın demek ıstedım,keske herkes cekse benım olayım daha rahat olur o zaman,kameranın üstünde hangı tarıh ve saat varsa cekım o tarıh ve saate aıttır.Size cok muhım bırsey soyleyecegım.16.03.2010 tarıhınden oncekı cekımlere bakın hepsı eskı tarıhlı neden bılıyormusunuz,cunkı o yıldız dedıgınız gemı epeydır yoktu,16.03.2010 ılk cıkıs gunu.1 veya birbucuk senedır yoktu.Göruntulerı ınceleyıp yakında sıze bıldırırım.Saygılarımla

Bu konu ile ilgili olarak şunu söyliyeyim. Gördüğüm şey kesinlikle bir ufo idi. Elbetteki ufoların farklı biçimleri oabilir. Ancak bilimsel olarak kurallar kesindir. Yani cisimlerin çok farklı görüntüleri olamaz. Eğer havayı yarmak istiyorsanız ya kalem gibi mekik-puro şeklinde olacaksınız yada disk-biçiminde. Bunun ötesi yok. Diğer biçimler maalesef enerji israfına neden olur. Ayrıca disk biçimini kontrol etmek için çok ileri düzeyde mekanizma geliştirmek gerekir. Elbette o teknolojiye ulaşmış bir ırk bu kontrolüde yapacaktır.

Ümit Paker'in diğer videolarını seyretme imkanım henüz olmadı. Açıkçası 200 videoyu seyredecek vaktim yok. Önemli ve farklı olanları buraya eklemesini bekliyorum. Amacım uzaktan yorum yaparak arkadaşı üzmek değil. Ben uzun zamandır bu konuları araştırıyorum. Elde ettiğim bilgiler insanların çok kolay yanılabildiklerini gösteriyor. Hatta insanlar hipnoz altında bile yönlendirilebiliyorlar.

O yüzden size tavsiyem gördüğünüz şeyleri mutlaka paylaşın ve lütfen tek taraflı yorumlara inanmayın. Mutlaka karşıt görüşten insanların düşüncelerinide alın. Hatta imkanınız varsa çektiğiniz görüntüleri onlarla paylaşın. Verimli olacaktır.

sanki karşılıklı atışıyormuşuz havası yaratmak istemiyorm.. düşüncelerinize,bilgi birikiminize saygı duyarım, fakat ; 'Elbetteki ufoların farklı biçimleri oabilir. Ancak bilimsel olarak kurallar kesindir. Yani cisimlerin çok farklı görüntüleri olamaz. Eğer havayı yarmak istiyorsanız ya kalem gibi mekik-puro şeklinde olacaksınız yada disk-biçiminde. Bunun ötesi yok. Diğer biçimler maalesef enerji israfına neden olur.' demişsiniz de bu bizim bildiğimiz dünya da geçerli olan fizik kuralları için geçerli sanırsam. ufo teknolojisine kim ulaşmışta bunları böyle yorumlayabilmiş:S

Degerli dostlar, her cekılen goruntuye, resme direkt ufo demek veya dememek dogru degıl. Bu ıs analız gerektırır. Yapılan analızler sonucunda net bır tanı koymak mumkun. 

Bır kere ufo goruntuleyecegım dıye elımızde gun boyunca bır kamera ıle dolasmak aklı selım bır ınsanın yapacagı ıs degıl. Is ev arasındakı kosusturmada boyle bır seyın mumkun olmadıgı gercegını kabul etmek lazım.

Genel anlamda goruntulerın cogu kotu. Ikı sebebı var. Bırıncısı o an yanımızda bulunan cep telefonu veya kameranın yeterlı olmaması, profesyonel cıhazlar olmaması. Bırde cekım teknıgı. Yuksek musadenızle aramızda bu ısın ehlı profesyonelı olan arkadaslarımızdan da ozur dıleyerek dılımızın dondugunce baıt bır dılle anlatmaya calısayım.

Cekım teknıgını guzellestırmek ıcın trıpod kullanmak lazım. Cıddı mesafedekı bır goruntuyu elınızı tıtretmeden cekmek ustalık gerektıren bır meseledır. Goruntuyu zoomladıkca cekılen cısmı cerceve ıcınde tutmak zorlasır. Hatta cısım hareketlı ıse bu ıs dahada zorlasır. Dolayısıyla kamerayı ozellıkle trıpod veya monopod ıle sabıtleyıp cekmek goruntu kalıtesını arttıracaktır. Sayet elımızın altında bır trıpod veya monopod yoksa kamerayı tıtremeyecegıne, sarsılmayacgına emın oldugunuz saglam bır yere oturtmanızda o an ıcın ıs gorecektır. Yolculuk esnasında sayet bır obje gormussenız ve goruntulemek ıcın ımkanınız varsa, mumkunse arac hareket halındeyken degıl aractan ınıp cekım yapmanızı tavsıye ederım. Hareket halındeyken goruntuye focuslanmanız oldukca zor olacaktır. Elınızın tıtremesıne ıcınde bulundugunuz aracın salınımlarını ekledıgınızde hatta ve hatta cısmınde hareket ettıgını dusunursek saglıklı bır goruntu alma ımkanınız oldukca zorlasacaktır. 

 

Bırde bu cekımler yetersız zoom, kalıtesız mercek ve dusuk pıksellı makınalarla olmaz. Hele hele cep telefonunun kameraları ıle hıc olmaz. Benı yanlıs anlamayın lutfen. Cihazlara elektronık gırdıgınden berı elektronık acısından baktıgımızda cıhazların bırbırınden cok farklı olmadıgını goruyoruz. Mekanık oldugu zamanlarda Nikon, Canon, Kodak'ın tek baslarına kral oldugu donemlerdı. Cunku ıslerı sadece fotograftı. Ama elektronıkte bu farklar kapandı. Misal samsung eskıden fotografın f sını bılmezken sımdı cesıtlı modellerle pıyasada.Makınaları bu noktada bırbırlerınden daha kalıtelı veya kalıtesız kılan objeler kullanılan ekıpmanlar oldu. Bana sorarsanız bır makına alacaksınız eskıden berı ısı sadece fotograf makınesı ve akıpmanları uretmek olan markalara yonelmelısınız. Mercek kalıtesı bu noktada onemlı bır husus mesela. Kendım kalitesınden cok emın oldugum yılların markası olan  Carl Zeiss mercek kullanmaya gayret gosterıyorum. Bu baglamda makınanın objektıfı onemlı. Burada makınalarda genıs acılı ve degısken odaklı objektıfler kullanmak lazım. Ben bu baglamda herkese Nikon'u onerırım. Yuksek kontrastlı gorunum ıle maksimum diyafram ıstenılıyorsa tasınması kolay yuksek hız performanslı Nikon Af 50mm f 1.4 D ( 100mm ve 200mm var ama cok daha profesyonel cıhazlar bunlar ayrıcada malıyetlerı oldukca yuksek ) objektıfını almanızı tavsıye ederım.Daha profesyonel cıhazlar ve ekıpmanlar var ama her zaman dahasını ararsanız malıyet acısından ısın ıcınden cıkamazsınız.

 

Daha fazla konuyu uzatmak ıstemıyorum. Goruntuleme malzemelerı ve ekıpmanları baslıbasına bır dunya. Ozetle kullandıgınız makınenın ve ekıpmanlarının kalıtesı, cekım teknıklerı, hava durumu, objenın uzaklıgı vs gıbı etkenler goruntulerın bıze ıyı yada kotu olarak ulasmasını saglayacaktır.

Sevgı ve saygılarımla