Ana içeriğe atla
12 Aralık 2010 tarihinde nurierduran tarafından gönderildi

UZAYLI ÇİPLERİ

Yorumlar

herşey inandırıcı belki ama bu çip olayı tamamen düzmece geliyor bana yani işin tamamen en saçma bölümü ...çünkü : telepati kuruyorlarsa çip e ne lüzüm var ? çip takıyorlarsa o halde bizden mi korkuyorlar ? yada dinleme cihazı ise dilimizimi biliyorlar ? bilseler de işleri güçleri yokda araçdan akşama kadar çip taktı adamımı dinleyecekler ? dinleyeceği konular onlardan ileri kavramlar değil ? yada çip takıp insanı etkiliyorlar sa bunu neden niye yapsınlar ? yapsalarda o kadar çipli adam var o zaman bu adamlar hiç mi bir şey bilmiyor? ayrıca o çipler çok ileri teknoloji ise o çiplerden yararlanılması lazım ? yada birisnden o çip çıksa gidip de hükümet lemi paylaşacak , bu çip olayı tamamen saçmalık bence , herşee bir noktada açıklama getirilebilir ama bu olay değil

yok ya neyiz bizler hayvan mı ... buldukları insan lar kim çok mu önemli şahsiyetler bir insanı kaçıran daha sonra başkasınıda kaçırır neden çip taksınlar ki aynı adama o zaman bu ırk madem çok kötü bir ırk durmadan bir taraflarımıza çip sokacaklarsa bence hiç gelmesinler daha iyi ama şından eminim ki çip olayo tamamen düzmece

beko profiline baktım yarı yaşım oldunu bilsem inan cevap bile yazmadım ...:) çip :) gülme krizien girdim çip değil o kedidir o kedi diycem ama sen şimdi ı filmide bilmiyorsundur kedidir kedi o kedidir . yok canavar manavar yok yok canavar yok , ne canavarı kasım paşa canavarı , canavar yok :)

zeki alasya , metin akpınar : ASLAN BACANAKLAR

kedidir o kedi çip değil kedidir o

Değerli arkadaşlar

 

Bu çip takılma olayı çok fazla yerli malı ( dünya merkezli) ve tanıdık geliyor. Ben DDv kaynaklı olduğunu sanmıyorum.

İnsanoğlu bu teknolojiyi yapabilecek seviyede  hatta daha fazlası..

DDV lerin taktığını nerden bilyorlar acaba..

sanırım materyalin dünyada olmayan bir yapıya ship olduğu bilgileri vardı. dayanak olarak bu gösteriliyor..

Ancak daha önce başka bir konudada belirttiğim bir şey vardı.

Dünyamızda henüz keşfetmediğimiz bir çok materyal ve element var ve bunlar dünya kaynaklı. Ayrıca son 50 yıllık uzay araştırmalarımızdanda sürekli olarak taş ve küçük örnekler toplandı hep uzay görevlerinde bunların arasındanda olablir.

Direk DDV kaynaklı olması için hiç bir sebep yok .Buna bir gerekçe daha vereyim.

DDV leri en az 70 bin yıldır belki daha fazladır dünyamızı ziyeret ettiği iddaa ediliyor ( Sfenks ve piramitlerin ddv destekli hipotezine katılmasamda , madem böyle inanıyorlar onların inandıkları bilgi ile cevap vermek isterim)

1.Yani bu kadr uzun zamandır dünyamızı ziaret eden ve belkide daha eski zamanlardan beri burad olan DDV ler sizce bu kadar sürede hala insanoğlunu çözemedimiki halka çip takma gereği hissediyor.

2. Ozmanlar yani bundan 50  100 yıl öncesine kadar yapılmış olsa kabul ederim ama şuanki insanoğlunun geldiği teknolojik ve bilimsel seviyede bu çiplerin tespit edilip bulunabileceğini bile bile özellikle çok kolay bölgelere monte etmeleri çok garip değilmi.

3. bu kadr üsztün bir teknolojiye sahip DDv lerin  bundan çok daha teknolojik mesela organik implantlar yapabilme kabiliyetleri yokmu ? metal olmadıkları için  hiç bir dedektöre yada cihaza yakalanmaz bu organik çip yada implantlar.

İsanoplu bile bu teknolojiye ulşamışken DDV  ler bizin neredeyse soğuk savaş döneminde kullandığımız teknikleri uygulamaları çok garip değilmi ?

Bu örnekleri çoğaltabilirim.

Bu çiplerin DDV kaynaklı olduğuna inanan arkadşların düşüncesine sygım var ama ,

yukarıda saydığım sebeplerden dolayı ben bunun insan kaynaklı olduğunu düşünmekteyim.

ya istihbarat yada deneysel amaçlı kobay gibi düşünüyorum.

 

saygılar.

Çok gelişmiş bir uygarlık düşünelim,o kadar çok gelişmişler ki çok ama çok uzaklardan gelerek dünyayı ziyarete gelip gidiyorlar..Dünyayı ziyaret etmek demek başka gezegenleri de ziyaret etmek demektir..Başka gezegenleri ziyaret etmek demek başka galaksileri ziyaret etmek anlamına da gelir..Güneş sisteminde başka canlıların bulunmadığını biliyoruz,olsa olsa bu canlılar sistemin dışında bulunan başka gezegen veya benzeri uydularda bulunabilir ki burada uzaklığa dikkat çekmek istiyorum..Bu devasa mesafeden eğer bir uzay aracı ile bazı canlılar dünyamıza gelebiliyor ise, ve amaçları insanları incelemek olsa dahi, bunu bir chip ile yapacaklarını sanmıyorum..

Günümüzde bu harika ve aynı zamanda korkunç teknolojiye sahip iseler, o zaman insanın daha ilkel olduğu bir dönemde bunların teknolojileri çok üst seviyelerdeydi..O zamandan bu zamana kadar hala chip denilen mikro parçalarla bizleri izlemeye alacaklarını sanmam..Yani mecazi anlamda dünya dışı canlılar bu chip teknolojisini çoktan aştılar diyebiliriz..

Eğer bir iletişim olacaksa veya bir insan bedeni üzerinde çalışmalar yapacaklar ise bunu chip ile değilde daha gelişmiş bir teknoloji ile veya teknoloji benzeri bir uygulama ile yaparlar sanırım..Henüz bizim anlayıp bilmediğimiz bir teknoloji veya başka bir biçimde olabilir..Bunun büyük olasılıkla uzaktan araçsız bir tür iletişim,telepatık yöntemler veya rüya benzeri bazı yöntemler olabileceğini sanıyorum..çünkü onlar hakkında daha çok az bir bilgiye sahibiz ve neyi nasıl yaptıklarına ancak tahminlerle varsayımlarla yorum getirebiliriz ve zaten öyle yapıyoruz....

Şimdiye kadar onların sadece uzay araçları hakkında ve genel olarak dış görünüşleri ile ilgili bir şeyler söyler,fikir yürütür ve düşünür olduk,ama mesela dünya dışı bir canlının ses tonu nasıl,iletişim kurarken nasıl bir ses çıkarıyorlar veya rüya görüyorlar mı gibi,konularda bir bilgiye sahip olmadığımız gibi bu canlılarında dünya insanı ile iletişim kurarken nasıl bir metod izlediğini,nasıl bir iletişim şekli izlediklerini kimse bilmiyor yani bu konu henüz belli değil..

Son olarak chip kullanma yerine bizim bilmediğimiz bir yöntemi kullanabileceklerini ve öyle de olduğunu düşünüyorum..

tam olarak bahsettiğin gibi olmadığını düşünüyorum.. bahsedilen chiplerin ne gibi fonksiyonları olduğunu bilemediğimiz için chip diyip zaten bizde kullanıyoruz dememiz pekde doğru olmaz gibi geliyor bana. Sadece hayal gücümü kullanarak bu chiplerle belkide neler yaptıklarını kurgulamak istiyorum.. Mesela belkide bu bahsedilen chiplerle geldikleri yüzlerce ışık yılı uzaktaki gezegenlerinden bizi takip ediyor olabilirler ve bu tarz bir teknelojinin bizim kullandığımız chiplerle sadece adının benzerlik göstere bileceğini unutmıyalım bir kaç mili metrelik bir chiple bizim hayal edebildiğimizden çok daha fazla bilgiyi ve incelemeyi aynı anda yapmak bizim chiplerimizle kıyaslamak bence çok yanlış olur.. Zaten bulunan chiplerde dünya dışı materyaller olması bu chiplerin DDv tarafından yerleştirildiğinin bir göstergesidir. Burada belirtmek istediğim bu korkunç teknolojiye sahip varlıkların chipleriyle korkunç derecede fazla (bizim chiplerimizle kıyaslanamayacak kadar çok) işte kullanılabileceğine parmak basmak istedim ... Herkese saygılar...

zaten chip  altı üstü 4 harften oluşan kendi çapında teknolojik gelişmişlik ifade eden hoşta bir kelime değil mi? ama karşımızda duran nesne buna ister çip de ister entegre de yada at sineği ot mot, falan filan fakat daha bunun ne olduğunu bilmiyoruz sadece tahmin ediyoruz. bakın dr. roger leir son yıllarda yapılan bir operasyonda bir tane olan cipin vücut içinde ürediğini fark etmişler... bu çok enteresan bir durumdur zaten adamların teknolojik üstünlüğünü bilemem ama organik bir yapı üreyebilirken organik olmayan cips nasıl olurda ürer demekki zaten teknolojik üstünlükleri buradada mevcut... pirinç tanesi kadar olan hata biraz küçüğü bir madde nasıl bir teknolojidir ki bizi denetler ve inceler tamamen benim kanaatim malesef hiçbirşey ifade edemiyor. çünkü bilmiyorum sadece varlar onu biliyorum... saygılar

Chip konusu fazlaca Dünyalı zekasına benziyor,DDV ların bizimle böyle bir iletişimi tercih edeceklerini sanmıyorum,Ama madem ısrarla bu konuyu silmek istemiyorlar, inanmak istemeyide bize bıraksınlar bari,Biraz gülünç duruma düşürülmek gibi olacak ama ,Kuşlar,Balıklar gibi izleniyor olmak nasıl bir duygu olurdu acaba,Göçmen kuşların kaç bin km yaptığı vb izlenir olmuşta onun için dedim.

işin saçmalığını yine bilimsel yaklaşım ve mantık açıklıyor , her yerde uzaylılar dünyayı binlerce yıldır ziyaret ediyor diyorsunuz , belgelenmiş en uzun yaşayan insan 122 yıl yaşamış, hadi kaçırıp inceliyorlar bırakıyorlar dediğinizde bir nebze inanılırda , bunlar gelip taş çatlasa 120 yıllık ömrü olan bir insana çip takıyorlar diyorsunuz , bunun neresine inanalım hangi mantık işliyor burada, bir de bu insanlar kim ki bu insanların özelliği ne ki çip takılıyor, gayet sıradan şahsiyetler, yani şu olayın mahalle manavının hayretler verici telefonum dinleniyor iddiasından bir farkı kalıyor mu, ben bu tarz akla ve mantığa sığmayan olayların şöhret yapmak , para kazanmak , gündem oluşturmak ve dünya dışı yaşam konusuna ilgiyi yüksek tutmak amacıyla ufolar ve uzaylılar hakında uydurmasyon hikayeler anlatan bundan da para kazananlar tarafından bilerek danışıklı olarak hazırlanan oyunlar olduğuna inanıyorum