Ana içeriğe atla
8 Haziran 2013 tarihinde tsongur tarafından gönderildi

Stan Romanek - Kaçırılan, Başı Alien'larla Belaya Giren, Ünlü Olan Şanssız Adam

STAN ROMANEK

DDV ler le her karşılaşan insanı tek bir bölüm halinde sunmak her ne kadar gereksiz gözükse de, Stan Romanek DDV ler ile çocukluğundan bu yana içlı dışlı olmasından dolayı, çok önemli bir kişi. 1950 kerin George Adamsky si ne ise 2000 lerin Adamsky 'de Stan Romanek dir. Aşağidaki paragraflarda Romanek in International Ufo Congress ( Uluslararası Ufo Konferansı) bu konferanstaki konuşmasından benim derlediğim ve tercüme ettiğim bazı ilginç bölümleri okuyacaksınız.

Romanek DDV lerin bulaştıkları insanlar içinde en uzun süre "Bulaşılandır" bundan böyle "encounters" kelimesini ( tanışılan bulaşılan ) şeklinde bir terminolojide sunacağım.

Neen Romanek "bulaşılanlar içerisinde en çok ilgi çeken kişi bunun sebebi onun, bu kadar ilginç ve tuhaf olayları kebdibe has espritüel bir şekilde karşılaması ve medyatik,karizmatik ve sempatik bir karakteri olması, şunu da eklemek gerekir ki, o aynı zamanda çok cesur.

1-direkt ziyaretine geldiler

2- Vücuduna mikroçipler yerleştirdiler

3-Evine girdiler (o ünlü pencereden bakan grey videosu- internet 'you tube 'Stan Romanek" yazınca bu vidyoyu görmek mümkün.

4-evinin bahçesinde otları ( Ekin Çemberi) fenomeni tarzında yakarak, yuvarlaklar yaptılar. ( bilim insanları, evin duvarındaki tuhaf yanıklarınve ot yanıklarının sırrını hebüz çözmüş değiller.

5-Şubat 2004 te başkasının giysilerini giymiş olarak uyandı. giysisindeki beyaz lekeyi analiz ettirdikten sonra o, maddenin lav plazması ( Lawa Plazma) veya bir çeşit protein olduğu anlaşıldı. orjinal metin:

"Scientists found an unidentified protein a blood plasma expander that resembled ( POLYVINYLPYRRLIDONE)"

Bilim insanları analizde şu maddeleri buldu

kan plazması ve tipi açıklanamayan bir protein  ve polivinilprolidon buldular.

Stan Romanek in hikayesi daha çocukluğunda başlamıştır. North Dakota hava üssünde çalışan babasının anlattığı nükleer füze hikayesi neeredeyse akıllara durgunluk veren bir hikayedir. 

Baba Romanek sakin bir mesai gününde  füze silolarının bir tanesinin üstünde bir üçan daire görür, bu uçan daire belli bir süre füze rampasının üstünde kımıldamadan durduktam sonra füze fırlatma rampasının kapakları açılır ardından da, füze kilitleri açılır, ve nükleer başlık da hazır hale gelir.Bu uçan dairenin o kadar güvenlikli bir füze üssünün bir füzesini nasıl atışa hazır hale getirebilmiştir? çünkü bir füzeyi atışa hazır hale getirebilmek için Devlet başkanı ve bir kaç üst rütbeli subayın bildiği belli kodların sıra ile sisteme girilmesi gerekmektedir.bu olay ( haziran 6. 1968) meydana gelmiştir. bu füze atışa hazır hale gelirken, füzenin yanında bulunan diğer görevliler şaşırarak füzeyi atışa hazır hale getireni tekefon açarak sormuşlar ve panik olmuşlardır.  daha sonra şaşırmış görevliler bu ufo yu Romaneklerin yaşadığı Eve kadar takip etmişlerdir.

Stan Romanek 22 şubat 2010 da emekli olmuş bir generalin oğlundan bir  telefon alır. bu bilgi (Minot AFB) nin üstünde uçan bir UFO hakkındadır. Bu generalin bu raporu oğlu vasıtası ile açığa çıkartan generalimpn verdiği raporda 1966 yılında yine aynı hava üssünde B52 uçağı büyüklüğünde bir UFO dan bahsedilmektedir. Tekrar 1967 yılında yine aynı tip Ufo bu ıs ve yanındaki kasabanın semalarında keşif uçuşu yapmıştır.

Romanek 5 yaşindayken başından geçen olayı şöyle anlatıyor:

"Güzel güneşli bir yaz günü bahçede oyuncak arabamla oynuyordum, başımdan geçen bu olay çok önemli çünkü bu olay hem sıradan bir olay değil hem de çılgın ve inanılası çok zor bir olay. ( Konferansta Romanek karşılaştığı mavi gözlü sarı saçlı kadının temsili kurşun kalem ile çizilmiş resmini gösteriyor bu esnada ve ekliyor) beş yaşinda bir çocuğun bile dikkatini çekecek kadar güzel fakat garip görünümlüydü. "(TEMSİLİ RESİMDEKİ'KADIN RESMİ) Bu kadın, saçları ortadan ayrılmış, gözleri büyük ve çekik, küçük burunlu güzel vücutlu ve genış dudaklı. "Çokmgüzel bir kadın dı fakat ,avi gözlerinin mavi tonu, Bebek gözü mavisıydi, bana elinde gösterdiği mavi bilyeyi verdi.'bu bilye elinde parlamaktaydı. çocukluğumun çeşitli dönemlerinde bu kadınla birçok kez karşılaştım. bu Kadın polaroid fotoğraf makinası ile Maurizio Cavallo tarafından resmi çekilmiş  (Clarion) DDV sine çok benzemektedir.

(Bakınız: Clarions_Humanoids)

Dahan sonra ben 10 yaşımdayken  parkta oynarken aynı kadın yine yanıma geldi, ben pek dikkatimi ona vermedim ve sıkılgan bir şekilde sallanarak durdum, bana şöyle dedi (Sen bizlerden biriydin) 10 yaşında biri için bu durum çokmzor bir durumdu bakakaldım ve kadına dona kaldım sonra gitti.

 

ROMANEK 'İ TAKİP EDEN BİÇİM DEĞİSTİREBİLEN UFO

(Gerçeklik yanıltma maddesel projeksiyonu)

bu yanıltsama gerçeklik tipi ufolar son 10-12  yıldır gözükmekte ve başka birçok insanínda dikkatini çekmektedir. bu tip ufolara ingilizce de morfing ufo lar denmektedir. (ufo tipleri konusuna daha ilerde daha detaylı değineceğim) bu ufolar başka uzmanlarca da incelenmektedirler. Ufo fenomenini din bazında inceleyen biliminsanlarına göre bu şekil değiştirebilen başkalaşabilen ufolar 4.boyuttan gelen şeytani şekil değıştiren bu varlıklar bizim 3. boyutumuzda yani maddesel evrende uzun süre kalmak istemekteler ve kalamadıkları için sinirlenmekteler, ve belli bir zaman sonra enerjileri bitince de hem kendilerini gizleyemez duruma gelmekteler hem de istedikleri şekillere girememekteler. Diğer bir görüşe göre de, bu şekbaş ufolar (şekbaş:şekil değíştirebilen başkalaşabilen) aslında diğer ufolarla tamamıyla aynı, bu görüşe göre, bütün ufolar şekil değıştirebilmekte ve hatta bazıları gizlenmek için yolcu uçağı şekline bürünerek uçmakta.

 

STAN ROMANEK'İN ZİYARETÇİLERİ:

Eylül 20 de onun çalıştığı mağazanın tepesinde ufo uçtu ve onun evine kadar takip etti. Eve gittikten sonra kızkardeşi ve eşini durumdan haberdar etti ve video kamerasını istedi. Aynı gün sabaha karşı saat 2 de daha da ilginçbir şey oldu, onun kapısını 3 kişi çaldı:-)  "Yüzlerine çok ilginç maskele takmış olan 3 şahıs kapıda belirdiler. kızkardeşime kapıyı açmamasını söyledim. ben bunları kısa boyarından dolayı 15/16 yaşlarında çocuklatpr zannettim onkarın çok büyük mavi gözleri vardı, Bunlardan birisi dişi öbür ikisi erkekti, dişi olan kızkardeşime eliyle dokundu ve kızkardeşim bayıldı, Erkek olan bana elini omzuma koydu ve şunları dedi, şunlari dedi ( başına bu işler geliyor açıklaması çok zor ana seni incitmeyeceğiz herşey yoluna girecek) hayır! bu böyle basitçe açıklanası bir şey değil ve bana zarar veriyorsunuz, sonra kendimi kurtarmak için bir hamle yaptım, fakat beni kolumdan tuttu ve zorla balkona götürdü. sonra beni bayılttılar, enson hatırladığım ensemdeki acı hissiydi.

Ertesi günü sabah uyandığımda bunun kötü bir düş olmasını istedim. kız kardeşim sırtımdaki yara izlerini farketti daha sonra sırtımdaki ve ekllerimdeki noktaların onlar tarafından yapıldığını anladım.

daha sonraki günlerde romanek evine giderken bır kırmızı ışık şeklindeki ufo nun onu takip ettiğini farketti daha sonra aynı ufo caddenin ortasında Romanek in  arabasına ışın sıkmaya başladı arabasına niye ışın sıktığı açıklanamadı daha sonra Romanek bir mektup aldı mektupta onun arabasına ışın sıkan ufo nun fotoğrafları vardı.  Romanek in arabasına ışın şehirin ortasında sıkıldı kasabada yaşayan insanların büyük bir kısmı da bu olaya şahit oldu ve bu olay yerel basında çok büyük yankı buldu.

 Bu işin gerçekten üzerine gitmek isteyen Romanek hipnoz yaptırmaya karar verir hipnoz yaptırmak istemekteki amacı bu işin kökenine inerek sorunu çözmektir. Bilindiği üzere hipnoz biliminde kişi bir şekilde uyutularak onun bilinç altı derinliklerine inilir ve kişinin belki de reankarne olmuş geçmiş hayatları bile bulunur. Romanek'te kendine hipnoz yaptırarak gerçekleri bulmak istemektedir fakat ne yazık ki umduğu sonuç yerine onun bu durumunu daha fazla çıkmaza sokacak bir hale gelir durum şimdi bu olayı onun kendi anlatımıyla aktarayım:

 "ben matematikten anlamam, fakat düşüncelerimin bir köşesinde bazı semboller ve matematik teoremleri uzun zamandır dolaşmakta. Hipnoz seansında bana bu sembolleri hatırlayıp hatırlamadığım sorulduğunda ben hatırlaladığımı söyleyerek şimdi hemen kağıda yazabileceğimi söyledim. Ve bu sembolleri ben 20 saniyede yazdım. Bu yazdığım equitionları yani formülleri Nebraska daki bir fizik profesörüne gösterdim onlar anlamadılar, bazı yıldızların yerlerini çizdim ve DDY ler bana çok önemli birşeyler olacağını söylediler. Daha sonra yazdığım rakamları bir astronom hesapladı ve 2012 yılındaki ekinoksu hesapladığımı söyledi.  ben aslında Dünyanın sonu hikayelerine inanmam.

Stan romanek III

 bütün bunları geride bırakmak  için Colorado dan Nebraska ya  taşındık fakat bu korkutucu sinir bozucu durum orda da peşimizi bırakmadı eylül 2002 de karım Lisa uyandığında alarm saatimizin ters dönmüş olduğunu gördü. Bütün kalemler yere saçılmıştı ve daha sonra yerde uykumda kağıda yazdığım formülleri buldum. Formülleri gösterdiğim bilim insanları bazıları için bilindik derlerken bazılarından hiçbirşey anlamadıklarını ifade ettiler. Kasım 17 2002 de yine kaçırıldım ve uyandığımda kendimi dışarıda elma ağacının altında buldum. Daha sonraki gün kendimi hasta hissettim ve kustum midemden bazı yabancı cisimler çıktı ayrıca sırtımda yabancı küçük bir cisim var. Daha sonra kustuğum maddenin bismuth elementi olduğunu öğrendim bu madde yüksek voltajlı elektromanyetik deneylerde kullanılmakta. (elektrik hatlarında kullanılan bir madde bu) bu madde benim ağzımda ne arıyor. Ayrıca ertesi sabah bahçemdeki otların ekin çenberiolduğunu gördüm. Daha sonra bahçede EMF ölçer ile analiz yaptığımda bu makine çıldırdı. Ocak 5 2003 yılında üvey oğlum kaçırıldı. Ve daha sonra bu matematik formüllerini yazmaya devam ettim bütün bu olanlara anlam vermekte zorlanıyorum ve delirdiğimi düşünüyorum. Ertesi sabah cama ruj ile bir formül yazıldığını farkettim bu formülk benim üvey oğlum yazmıştı ayrıca başka bir formülü de onun yatağının olduğu yerdeki duvarda gördüm ve emindim ki bu yazılar onun el yazısı ile yazılmıştı. mayıs 31 gününde evimize güvenlik kamerası koymaya karar verdik. Kamera kayıtlarını daha sonra inceleyince "peeping Tom"adını verdiğimiz küçük hayalet benzeri ışık gördük.

 Bu özel kamerayı bahçeye koyduktan sonra bir flaş patlaması oldu daha sonra küçük boylu grey yaratığı evimde belirdi biz bu grey'e boo adını verdik. DDV lere inanmayanlar bu vidyoyu izledikten sonra "neden böyle bir yaratık binlerce ışık yılı uzaklıktan senin evinin penceresinden dışarı bakmak için gelsin ki" şeklinde yorumlar yaparlar fakat. İşte vidyo burda izleyin. Bu vidyoyu Pentagonda çalışan uzmanlara gösterdiğimde onlar ziyaret edildiğimb kabul ettiler" (ts.....bu vidyonun orjinali şu kelimeleri yazınca geliyor, Stan Romanek Alien video veya Real Alien looks from the window Stan Romanek. Bu arada bu vidyo hakkında yapılan belgeselde Pentagon tarafından gönderilen mektuptan anladığım kadarıyla uzmanlar öyle bir strateji ve kurgu ile yazmışlar kb mektubu.  Romanek'i ziyaret edenler hakkında hiç bilgb geçmiyor ve bu mektubu okuyan Romanek in dünya dışılar tarafından ziyaret edildiğine inanmaz. Zaten hükümetler bu DDV fenomenini yalanlamaktalar.

Stan Romanek IV

 Dökümanter film yapmak isteyen bir grup benbm evime başka vidyo kameralar da yerleştirdiler fakat daha sonra duyduğumuz o garip sesten sonra vidyo kamera ve kasedibulamadık. Kasedin kaçırılmış ışınlanmış olduğunu düşünmekteyiz. Bilim insanları bu sesi analiz ettiler vidyo kameranın olduğu yere gelem ışık ve ses evimin kenar duvarını değişik bir ısıtıcı gereçle molekülerrinb değiştirdiler.  Romanekmdevam ediyor "Değişik bir sıcaklık benbm evimin duvarını ısıtarak temizlendi. Daha sonraki bir akvamınmsabahında küplerle ilgilb  bir rüya gördüm ve şubat 2003 de başkasının kıyafetini giymiş olarak uyandım. Ve bu gömleğin üstünde nemli bir leke bulduk daha sonra bu gömleği analize verdikten sonra henüz dünya da keşfedblmemiş bir protein olduğunu ve kan plazması olduğunu öğrendik.  meşhur Betty hill bana bu proteini tanıdığını onda da aynısının olduğunu söyledi. Ağustos ta Colorado ya tekrar taşındıktan sonra evdeki telesekretere makine ile söylenen bir kaçtavsiye mesajı dinledik mesajın aynen şöyle:

 telesekreter mesajından önce biz bu elefon sesi ile iki saat gelecek hakkında sohpet ettik daha sonra benin telesekreterime şu mesajı bıraktılar orjinal ingilizce mesajı aynen aktarıyorum:

 ağustos 7 2004

 hello stan and  lisa my intention is not to scare or alarm you but to warn you it is great that you are back in Colorado but colorado spring was not a good idea it seems you have mıved into their back yard now it is easy for them to get get you I know how stubborn you  and you are starseed but please heed this warning and know that lisa and the children are at risk also now listen starseed you know you are different follow your instincts and stay alert. This too important soon it will all be revealed and starseed do nıt be afraid of what you are"

 "Merhaba Stan ve lisa benim amacım sizi germek veya korkutmak değil ama sizi uyarmak benim amacım Kolorado dan gerbdnnmeniz harika Colorado Spring was not a good idea görülüyorki onların arka bahçesine  geri döndünüz şimdç onlar için sizleri almak daha kolay. Ne kadar inatçı olduğunu biliyorum ama sen bir yıldız tohumusun ama bu uyarıyı dikkate alın biliyorum ki Lisa ve çocuklar da risk altındalar şimdi dinle yıldız tohumu sen farklısın bizim hislerimizi ve emirlerimizi dinle ve tetikte ol. Herşey yakında cevap bulacak ve açığa çıkacak ve yıldız tohumu kim olduğundan korkma.

''Üvey kızım bir gün güzel bir bir gün batımında güzel bir bulut gördü. Daha sonra bu gün batımı büyük bulut fotoğrafına bir kez daha dikkatli

baktıktan sonra, köşede bir uçan daire olduğunu farkettim, ayrıca üvey

kızım ağustos 10 2004 tarihinde dijital kameramızda, başka fotolar buldu

bu fotoğrafta, çok yakın plandan çekilmiş bir GRAY var. Bu gray kendi fotoğrafını bizim makinamız ile çekmiş'' Şekilde bu foto görülmekte.

(bu arada onlar kamerayı yerde buluyorlar)

bu grey a ''Curious George'' adını verdik (meraklı George)

Bir kaç gün sonra dizimde bir ağrı hissederek doktora gittim doktor dizimde implant (yerleştirilmiş vücut aracı) buldu. bu parçayı daha sonra ameliyat ile çıkarttırdım, bu cisime siyah mor ötesi i ışık ile

baktığımız zaman rengi turuncuya döndü ve mor ışıkta turuncu oldu.

bu implantı daha sonra uzmanlara gösterdim bu arada radyo pil yuvasına

sakladığımız implant kendine kendine çoğaldı ve 4 tane oldu. bu implantı

uzmanlar mikroskop ile incelediklerinde bu implantın içinde mikroskobik boyutta çipler olduğunu farkına vardılar.(biyolojik Nano Teknoloji)

 

Daha sonraki gün bir kaç adam tarafından dövüldüm, ve bana (çeneni Kapalı Tut) dediler.

 

 

 

Günlerden bir gün, dizimde bir acı hisettim daha sonra doktora gittim

ve doktor dizimde bir nesne olduğunu söyledi daha sonra Röntgen çektirdim ve dizimde küçük bir parça olduğunu farkına vardık. Doktor

bunun çıkartılmasının zor olacağını söyledi. Daha sonraki günlerde evde

kamerayı açık bıraktım ve evimde küçük bir parlak ışın gördük

ve garip sesler ince tiz sesler duyduk. Bu kayıdı yapmamız hoşlarına gitmemiş olsa gerek, bizim vidyoların en önemli devrelerini yakmışlar.

Elektrik kabloları takılı olmayan hoparlörlerimmizden garip sesler gelmeye başladı. 

Akşamları ise bahçede küçük beyaz ışık bizi gözlemeye başladı. Daha sonraki günlerde matematik formülleri yazmaya devam ettim., yatak odamız

daki koltuk kendi kendine hareket etti, sonra bir gün yılbaşı kartımız

kendi kendine hareket etti.

Onun yazdığı son formül, Uzay-zaman elektromanyetizm konusunda. (uzman Görüşü) Hasta Dizim daha sonra iyileşti bu arada dizimin arkasında 4 tane nokta buldum gördüm benim dizimi iyileştirmişlerdi.

daha sonra yazdığım bir formülde eski ARAMİ dilinde bir şeyler yazdım.

daha sonra bir ses yaydılar, bu sesi bazı kulaklar duyabildi bazıları

duyamadı.

arkadaşlarım barbekü partisine geldiklerinde, parti fotoğraflarında

arkada greyler vardı. aynı günün gündüz 14:30 da tepemizde iki ufo belirdi. Kızımın doğumgünü olduğu gin evde siyah gölge dolaşmaya başladı hatta kedim bu gölge ile oynadı, EMF metre ölçerin ışığı yanıp sönmeye

başladı mors alfabesi gibi, daha sonraki gün yeni bir implant la uyandım, ve ofisimin penceresinde yeni bir ufo belirdi. 12 eyül 2008 de arkadaşlarımın evinde (zaman kayması) yaşadım (daha sonra benim bu yeni implantımın çıkarılmış olduğunu anladım) Karımı işte huzursuz edenler vardı ve onun işini bırakmasını istediler, (2008) telesekreterdeki kayıtlı olan bizim meşhur (audrey) bize telefon etti, ve Lisa nın işini bırakmamasını söyledi bu işle bugün ilgileneceğini  herşeyin Lisa için çok daha kolay olacağını söyledi. Ertesi günü Lisa nın müdürü daha üst düzey bir müdür tarafından, güvenlik eşliğinde kovuldu ve binadan çıkartıldı. kasım 6 2008 bir telefon benim bayılmama yol açtı, bu meşhur audrey audrey benim victoria ve Heidi adlı arkadaşlarımıza aynı anda telefon açtı.  (bu sesi ben de şu anda tercüme yaparken dinledim, midem bulanmaya ve başım dönmeye başladı, sesler bu kadar etkileyebilir mi insan beynini)

''Mayıs 27 de bahçemde küçük kız çocuğuna benzer birini gördüm bu beni

çok etkiledi, birden belirdi, ve bana ''baba'' dedi ve beni telefonla aradı. (arkadaşlarım buna şahit) çiçekler toplayıp kapıma bırakmış

çiçek bahçemizde onun ayak izlerini bulduk.

şubat 2010 da bir yıl sonra onun ayak izlerinin yanına ekilmiş olan

yaz çiçekleri o dondurucu kış günü ölmediler ve yaşadılar.

 

daha sonraki bir gün ofiste bir telefon görüşmesi yaparken o küçük kız Hatta girdi ve şunları söyledi: (bu arada ben Heidi ile konuşuyordum bu konuşmayı heidi kaydetti ;; bu arada buna ben pek inanmadım)

 

''Daddy don't worry we re fine''

''it's too dangerous for us there wight now''

''You couldn't protect us even if you wanted to''

''We didn't meant to interrupt your call''

''but we thought you should know''

''that there are 9 of us''

''seven of the same''

''and 2, each one with different''

''I am the oldest I am named Quoma''

''it means Trinity and Heidi,

for you my sisters name is tRİLLY

it means to shine, Daddy we know you are excited

about your talk this weekend please be careful there are some that don't want you to talk at all! sorry for the bad connection  it's all we have for such long distances if we get disconnected it means thet we have

(strange very low frequencey deep sound) 

sonra ben bu alçak ses frekansını dijital ortamda hızlandırdım ''Yes they can'' (Onlar yapabilirler)

bu durumda şunu anlıyoruz stan Romanek'e yıldız tohumu olmasından dolayı ondan hoşlanmayan kötüler ve onu korumak isteyen iyiler var. bu arada sanıyorum ki onu kaçırdıkları zaman ondan aldıkları spermler ile kendi türlerinde çocuklar yarattılar ve bu çocuklar onu telefon ile aradılar.

 

Stan Romanek

Yorumlar