Ana içeriğe atla
16 Haziran 2013 tarihinde tsongur tarafından gönderildi

Betty ve Barny Hill (Betty Hill, in kayıp ropörtajı

http://www.kevincassell.com/blog/index.php?id=8&num=1

TERCÜME YOU TUBE VİDEO DAN TARKAN SONGÜR TARAFINDAN YAPILMIŞTIR

BETTY HILL LOST İNTERVİEWS

'BETY HILL LOST INTERVIEWS'den tercüme

BETTY HILL İN KAYIP RÓPÖRTAJI

Tarkan Songür 2013

bu yazı aynen kopye edilemez lütfen emeğe saygı

o gece Betty ve Eşi kanada dan dönmektelerdi. Sabahın çok erken saatlerinde arabanın arkasına bir íşık yaklaştı biz korkmadık ama durduk hissettiğimiz duygu sadece meraktı. ben arabanın penceresinden kafamı çikarıp "hey buraya gelin" diye bağırdım, biz bu yaklaşan objenin uzay gemisi olduğunu anladık. 50 feet kadar alçaldılar ve indiler ana yolun ortasında iki grup olarak arabanın ve uzay gemisinin ortasında durduk bir süre 

onlar kapıyi açtı ben girmeyecektim, ben, beni gemiye davet edene yumruk vurdum, gel içeri dedi korkma ufak bir test yapacağız sadece. test biter bitmez arabanıza binip yolunuza gideceksiniz. insan görünümündeydiler yalnız gözleri daha büyük burunları ve kulakları  daha küçük saçları yoktu.liderleri var mıy dı bilemeyeceğim.

oval  şekilde bir yer di geminin içi. asıl öğrenmek istedikleri onları çirkin veya garip bulup bulmadığımızdı.. barny başka bir odaya akdılar. kayar japılar vardi, benim saç goz ve cildimi kontrol ettiler ayrıca bir sedyeye yatirıp sinir sistemlerimi ölçtüler. barny ye paralize edicibir şey verdiler ki Barny kimıldayamadı.

onlara nereden olduklarıni ben sorduktan sonra onlar, " burada daha değişik yaşamlar var" dedi şunu merak ettiler kocamın dişleri neden çıkabiliyor ( takma dişleri olduğunu anlamadılar) bana yıldız sistemlerini gösterdiler ama bilmediğimi anlayınca üzüldüler. Zeta RETİCULİ den geldiklerini söylediler, sanırım 4.6 milyon yıl uzaktan gelmişlerdi bu deneyim bizi üzücü ve sarsıcı bir deneyim değildi hatta tekrar gelin dediğimi hatırlıyorum. sanırım onlarla 2 saat geçirmişiz. Bu olaydan sonra 10 gün bu olayla ilgili seriler halinde rüyalar gördüm. Dr Allen Haynek'e bir mektup yazdım. Biz daha sonra Dr Haynek ile arkadaş olduk. 

siyah giyen adamlar vs gibi bir olay olmadı. Amerikan hükümetinden bir kaç kişi geldi o kadar. Nasa ve Güvenlik konseyinden kişiler geldi. Hala onlarla bağlantım var. Ne yazik ki kocam erken öldü. kocam uzun süre uyuyamadı.

hipnotizeye gittim. Dr Simon bizi New York da hipnotize etti. 

kocamda sanırım bu olaydan sonra hareket paralizesi tarzı bir hastalık oluştu. ( daha sonra heykeltraşa yaptırdığı bir büstü getirir Betty) Işte, gözleri sarı, kulakları yok ve ağız küçük, insanlığın geçmişi 2.5 milyon yıl olduğuna göre, bunlar bizim 25.000.000 yıl sonraki halimiz olabilirler. Bize cinsel taciz yapmadılar. 2500 yıldır bu yıldız sisteminden geziyorlar fakat bu DDV ler kaç çeşit bilmiyorum ama bütün bildiğim filolar halinde gezdikleri. Binlerce ufo gördüm (herşeyi açıklamak istemiyor Betty) (Betty bazı gördüklerini açıklıyor üç iniş takımı olan, ışık şeklinde bir ufo fotoğrafı gösteriyor ve ekliyor), biz öncüleriz bundan binlerce yıl sonra belki birleşeceğiz. bu gelen ,her gece gölün oraya geldi. değışık renklerdeydi bu gelen. özellikle annemin evinin oraya indi. bu gelenler bizi misafir edenlermiydi bilmiyorum emin değilim bu gelen geni karanlıktan geldi (1999) yılı.

Roswell olayının gerçek olduğunu düşünüyorum. bizim burada New Hampshire da dahi UFO kazası oldu.Ufo sallanarak alçaldı sonra ağaçları keserek yatay bir şekilde gitti ve düştü.'Herkes 'Ufo düştü koşun' diye bağırarak peşinden gitti, ben gitmedim, zaten gitmemin bir anlamı yoktu, bunun gibi olaylarda en az bir kaç saat içinde Güvenlik kuvvetlerinin bu işten haberleri oluyor ve olayı hemen örtbas ediyorlar. Nitekim bu olay hiç bir şekilde açıklanmadı. 

 

 

Yorumlar