Ana içeriğe atla
29 Nisan 2013 tarihinde maske_li tarafından gönderildi

VAN gölünde ufo heyecanı

 

Van'da kaydedilen bir görüntü, kent semalarında tanımlanamayan uçan cisim (UFO) heyacanı yaşattı.

 Yerel haftalık Öz Haberci Gazetesi'nin sahibi Murat Çurku, piknik yapmak ve fotoğraf çekmek için Pazar günü Van Gölü kıyısında bulunan İskele sahiline gitti. 

Bir süre sahilde dolaşıp fotoğraf çeken Çurku, İskele sahilinden görünen Van Gölü'nün Kuzeyine düşen Çarpanak Adası'nın yakınında bir cisim dikkatini çekti. 

Buluta benzeyen cismin hızla hareket edip şekil değiştirdiğini belirten Çurku, hemen elindeki fotoğraf makinesi ile bunu fotoğraflamaya başladı. Gördüğü cisim karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Çurku şöyle konuştu:

van gölü

 "Hava güzeldi ve fotoğraf çekmek için gittiğim İskele sahilinde, Çarpanak Adası civarında bir cisim gördüm. Önce fazla dikkat etmedim fakat daha sonra cismin hareket edip şekil değiştirdiğini gördüm. Elimdeki makinayla cismi çekmeye başlayınca, cisim UFO'yu andıran şekle geldi. Daha sonra hareket ederek oradan ayrıldı. Hayatımda böyle birşey görmedim. Büyük şaşkınlık içine girdim. Gördüğüm cismin ne olduğunu bilmiyorum ama UFO'ya benzediğini söyleyebilirim.[video:http://www.youtube.com/watch?v=sXL3wBV2des&feature=youtu.be]

ufo Uzay gemisi Van gölü Van

Yorumlar

Gazeteci birisinin fotoğrafıydı,Sanırım yerel gazeteci ve konuya ilgi duyupta mizahi hale dönüştüren birisiydi,Garip olan bu haber o zaman TV de bile yayınlanmıştı,Konu itibarı ile özellikle Gazete ve tv lerin dürbün mesafesine giren olaylar bunlar,arasıra ofislerinden bakıp birşeyler yazıp çiziyorlar işte.

Her yıl yaz ayı yaklaştığında van gölünde birşeyler görülür.Van gölü canavarı bir zamanlar iyi tutmuştu,tadı turizmcilerin damağında kalmış olmalı ki,yine aynı tadı tatmak istedikleri belli oluyor.Dikkatleri bir yere çekmek mi istiyorsunuz o halde yapın bir ufo haberi olsun bitsin.Gazetecilerin ve perde arkasındaki yerel yöneticilerin sık sık baş vurduğu bir yöntemdir bu.Ya ufo haberi ya canavar veya yaratık haberi yaptığınızda bu memlekette iyi ses getirir böyle şeyler..

Her nedense Van da bu ufolar, cavarlar vs ya belediye başkanına ya da yerel gazete sahibine görünüyor..Zorlamayla turist avı projesi gibi duruyor..koskoca ufo gelmiş bir gazete sahibi fotoğraflayabilmiş sadece..o da 3 fotoğraf ancak! hemde zooma falan gerek duymadan aynı açıdan 3 tane..ne diyelim darısı Van valisinin başına..onunda iki aya kadar haberi çıkar artık :)

İskoçyanın geçmişi 1500 yıla giden lochness canavarını hiç sulandırmadan veya formasyon değişikliğine uğramamış görüntüsünü ısrarla bugüne taşıması bir bakıma herşeyin bir inanırlılığı olması gerektiği düşüncesi ile bağlantılı heralde,Ama bizdeki van gölü canavarı birden yerini ufo ya bıraktı hemde güveç kabı  gibi görüntüsü ile... Kötü bir fotoğraftı.:-),Bugün Ortaokul öğrencisi paint proğramı ile yapabilir onu.

Abi yapmayın allah aşkına her yerde bu tarz fotograflara rastlıyorum ve nerde görürsen diyorum o ufo falan degildir diye bir kere baştan yanlış ufo oraya hava almak içinmi indi veyatta denizin üstüne inelim biraz bizim görüntülerimizimi çeksinler diye inmiş dünyaya gelebilecek kadar teknolojileri varsa bukadar yıldır gizleniyorlarsa burdaki amacı nedir?

 

resım olarak gorebılırız bunu  ama bırsey var bız ınsanoglu 2000 yılı yasıyoruz teknolojı olarak dıger uzaylı varlıklar belkı 15000 yılı yasıyorlardır gun gectıkce ınsan oglu bulus uzerıne buluş yapıyor ben 2 tane vıdeo gordum rıze ufo  ve şilide  cekılmıs serı ufo lar bunlarda sekıl degıstııryordu bu vıdeolar baya eskı teknolojıde sınır yoktur