Ana içeriğe atla
26 Kasım 2012 tarihinde dahi99 tarafından gönderildi

Gökyüzündeki Garip Cisimler UFO Mu?

Merhaba arkadaşlar. 2010 yılından beri Çin'de gerçekleşen garip gökyüzü cisimlerini inceliyorum. Birçok bilim adamı bunların gerçek birer Ufo olduğunu söylüyor. Birçoğuda bunların aldatmaca olduğunu savunuyor. Bu konu dünya basınında da geniş yer buldu. Hatta şurada konuyla ilgili bir videoda bulunuyor. İzlemek isteyenler bakabilir. Sizin bu konudaki düşünceniz nedir, sahiden gerçek Ufolar var mı?

 

 

ufo Uzaylı uzaylılar ufolar uçan daire

Yorumlar

 maalesef videoyu izleyemedim(yurtdisinda oldugum icin herhalde) ama ufo denen ucus araclarinin oldugundan eminim..dünya üzerinde milyonlarca yayin yapildi bugüne kadar ufolar üzerine..% 99.9 u uydurma olsa-%00.1 i gercek olsa,bu ufolar var demektir..bildigimiz gibi,bilim adamlari denen kisiler,adi üstünde,bilim adamlaridirlar..fakat ufolar ve dünya disi varliklar üzerine bilgileri gayet sinirli veya yok denecek kadar az oldugundan#zor duruma düsmemek icin inkar yoluna gitmislerdir uzun yillardir..bu inkarlari bilim adami sifati altinda yatan uzay konusunda ki bilgisizliklerini saklamak amaclidir..inkar edip yok desinler ki,insanlarin gözlerinde bilim adami olarak kabulleri devam etsin..cikip ^ufolar var amaaaa^diye bir aciklama yapip gerisini getiremezlerse rezil olduklari gündür..kaldi ki,uzayin sonsuz büyüklügünü bilenler icin düsünülebilecek en sacma sey,sadece dünya denen zerrede hayat oldugunu kabullenmektir..ufo gözlemleri dünyanin her bölgesinde olmaktadir..ve on binlerce insanin sadece meshur olmak icin oturup ufo monatjlari yaptiklarini düsünmek ve öne sürmekte basini deve kusu gibi kuma gömüp korkup ürktükleri bazi gerceklerden kacmaktir..dahi99 arkadasima sevgilerle...

ufo olayı bugüne kadar bazı çevrelece sulandırıldığı için günümüzde ve yakın geçmişte bazı kesimlerce,saçma,bilimsel değil etiketleri üzerine yapıştırılmıştır.Oysa nasa Marstaki organik bileşenler olduğunu ilkel düzeyede de olsa yaşam olduğunu daha yeni açıkladı..olasılık hesaplarına girersek sadece tek bir yıldızın(güneşimiz) etrafında iki farklı yaşam belirdiyse 100 milyarlarca galakside, sayısız yıldızda nekadar yaşam oluşmuştur varın siz hesaplayın artık..Birileri geçmişte ve bugün ufo gördüğünü söylüyorsa illaki görüldüğü içindir,neden  hiç kimse uçan bir fil gördüğü iddiasında değil çünkü uçan bir fil olmadığı için..