Ana içeriğe atla
24 Kasım 2012 tarihinde azizzku tarafından gönderildi

palaque mezar taşı inceleme metinleri

palanque mezar taşı...

maya medeniyetine ait bu mezar taşı kral pakal a ait olup.

mezar kapağı tonlarca ağırlıkta ve ince bir işçilikle farkında olarak yapılan dünyada başka medeniyetlerde bu kadar aşikar edilmeye cesaret edilemeyen bir uygarlığa ait teknolojiyi barındırıyor.
evet bu cesaret edilemeyen olay bir astronotun uzay mekiği içindeki seyahatini tam binlerce yıl öncesinde bilmekte olduklarını gösteriyor.

diğer bir soru ise şu olabilir kral pakal 170 cm boyunda bir kraldı. oysa mayaların boyları yapılan mezar kazıları ve kalıntılarında o döneme ait insanların boylarının uzun olması bizi kral pakal ın acaba başka bir medeniyete veya soya ait olup olmama sorusuyla karşı karşıya bırakır mı?

es geçilen diğer bir ayrıntı ise bu bilgiler kimseye aktarılmak için yazılmadı o dönemde 1952 yılına kadar (mezarın bulunma yılı)bu bilgiler ne kadar özel olsada hiçbir parşümene veya yazıtlara işlenmemiş olması acaba o dönem için bilinen bu teknoloji ve uzay seyahatleri bilgilerinin sıradan olaylar olması mıdır.

acaba bize tuhaf gelen yüzyıllara ait bu tuhaf işlemeleri yapan beyinler nasılsa onlar bu durumdan haberdar olacaklar diye düşünmüş olmalarımıydı.

geçmişimiz yanıt bulmamış sorular denizi giibidir ki..

sizlere ve bizlere daha çok soru daha çok cevap ekseninde düşünmemize bağlıdır.

çok düşünmeniz dileğiyle

palaque mezar taşı ufo tarih öncesi

Yorumlar

insanlik alemi okullarda durmadan arkeolog yetistirmekte..bununda nedeni gecmise ait herseyi ortaya cikaracak özel kuvvetlere sahip olmak..uzun yillardir süren tüm arastirmalara ragmen insanlik henüz bu konuda emekleme dönemine bile gelemedi..dünyamizda en az uzay kadar enteresan bilgilerin kaynagidir..yapilacak en önemli sey ara vermeden bir arkeolog ordusuyla dünyanin tamamini taramaktir..o zaman,neden her eski ve yeni medeniyetin bir sey umduklari zaman gökyüzüne baktiklari,gökyüzünden medet umduklari ve eski eserlerinde göklerden gelenleri anlattiklari daha erken ortaya cikar...tesekkürler azizzku arkadasim...