Ana içeriğe atla
24 Haziran 2012 tarihinde SiriusB tarafından gönderildi

'Bu bir UFO' (Değil) - Konya

 

Konya'da çekilen fotoğraf üzerine inceleme yapılacak.

Güncelleme:24 Haziran 2012 22:23

Konya’da yerel bir gazetenin genel müdürü tarafından çekilen ve “UFO mu, değil mi?” sorularını gündeme getiren fotoğrafa, Sirius Ufo Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan resmi yazıyla cevap verdi.

Fotoğrafın bugüne kadar çekilenler arasındaen neti olduğunu vurgulayan Akdoğan, “Fotoğrafta görülen cisim UFO. İncelemelerimizin ardından fotoğrafta kesinlikle yüzde yüz fotomontaj olmadığını tespit ettik ve fotomontaj olmadığına dair resmi araştırma sonuç belgesini merkezimizce verdik.

 

Yorumlar

Aynı kareye aitmiş gibi görünüyor gerçekten,hatta gerçek gibi,altıda bizim şimdiye kadar bildiklerimizin dışında bir yapıda,en azından küre gibi şeyleri yok,inandırıcı geldi bana,orada ne yaptıklarını da allah bilir artık,Haktan ların bir şey bulacağını sanmıyorum,tabi onlara gezici müzelerinde sergileyecekleri bir posta bırakıp gitmedilerse.....Bu Fotoğraf cisim durağan ikenmi çekildi(netliğin nedeni bu olsa gerek),cisim o yükselti üzerindemi,ışık sağdan geliyor gibi,ama sol taraftan da ışık geliyor olsa gerek,cismin üst kısmındaki parlamaya göre,Ayrıca gölgesi olması düşünülürmüydü,ben resimle uğraştığım zamanlar ışık gölge üzerinde çok durduğumdan aklıma takıldı bunlar..Bana inandırıcı gelmesinin nedeni cismin alt görünüşü,kalıplaşmış görüntü dışında..hele hele isviçreli Meier in kilere göre gerçekliği biraz daha kabul edilebilir.

Lamba olduğunu sanmıyorum kareye ait gibi görünse de muzaffer'in dediği gibi lamba vs olabilir ama ne çeşit bir lamba bu? Fotoğraf illa gerçek deniliyorsa (bence asla değil) bu, iple oraya sarkıtılmış bir şey de olabilir yani hile ama ben daha çok bunun montaj olduğunu düşünüyorum CİSMİN açıkça o karede anormal durduğu bir gerçek montaj değil inceleme yaptık yapıyoruz vs falan demelerine anlam veremedim kanmam...

Lamba olsaydı sanki onun lamba olduğundan daha emin olabilrdik gibi geliyor hele verdiğin örnekteki lamba olsaydı hemen lamba derdik orası kesin Sirius B : ) o bölgeye gidip civardaki lambalara bakıp fikir edinilebilir : ) Bunu geçtim eğer lambaysa göle doğru biraz fazla içeri girmiş değil mi? Yada ben mi yanlışlama çabasındayım lambalar gölü aydınlatmak için olabilir de... Bir lambanın o derece içerde yer alacağını sanmıyorum ama lamba olması da yüksek ihtimal...Bence fotomontaj yani cisim öyle enteresan bir durumda çekilmişki hiç bir doğallığı yok, bir şu dağa bakın bir de onunla adeta paralel oluşturmuş cisme...Bale gösterisi yapan iki çift gibiler : )

Ben lamba olduğunu düşünmeye başladım çünkü özellikle lamba ve manzara kareye sığdırılmak istense böyle absürt bir fotoğraf çıkabilir mcedemir'de değinmiş durağan olmasına rağmen çok net diye hem de uçan bir cisme göre belki de oraya kazık çakmıştır ama bu kadar devasa olması düşündürücü ve şaşırtıcı kimsenin umurunda değil bağırıyor oha diye : ) başka kimse görmedi mi diye düşündürüyor tabi yalandan gördüm diyenlerde olabilir off offf nelerle uğraşıyorlar ya daha önce bu kurumdan kimseler kuşu UFO diye göstermişlerdi şimdi ise göl üzerinde UFO, normal biraz ilerleme var yalnız özellikle gerçek nesneleri kamera objektifine sığdırma çabası taşıdıkları açık riske girmek istemiyorlar bunu düşününce lamba leyn diyesim geliyo : ) Bu şekilde inceleme yaptık vs diyerek daha da batıyorlar rezillik, şimdi gerek var mı şu fotoğrafın en net en düzgün (bence yamuk bir fotoğraf) çekilmiş UFO fotoğrafı diye lanse edilmesine Kumburgaz'a ne oldu? Ben bu fotoğrafı gölde Jason Vorhees kameraya yakalandı diye değiştiriyorum daha atraksiyonlu...Sorun şu montaj mı yoksa lamba mı?

 

 

Ek Haber: Şu an baktım lambaymış muzaffer'i tebrik ediyorum : ) O bölgeden bir kaç resim işi çözmüş e yani...

 

Bazı ciddi haber kaynakları bu habere balıklama atlamış ve hepsi de bunun bir ufo olduğunu söylemiş yazmış çizmiş.Bunlar ufolar ile ilgili bir haber yaptıktan sonra ufoloji alanındaki sitelere bakmalı.Bakalım sitedeki yorumlar nedir kim ne yazmış diye.Sayın stars'ın tutumunu ve yorumunu çok beğendim.

"Bu materyal bize de iletildi. İncelemelerimiz sürüyor, gündeme getirmek için UFO'dur diyemeyiz"

İşte bu kadar..

Ne boş boğazım hemen atlamışım şöyle bakıyorum da başlığa : ) aslında bariz lamba ya, açıkça montaj değil yani insanların lambayı UFO diye yutturabilecekleri gerçeğini kabullenemiyo olma psikoljime bağlıyorum bunu, gerçekleri yadsımama neden oldu evet evet neyse bu da geldi geçti ortada uzaylılar yok of offff yine olan bna oldu...

beyler ben konyada yaşıyorum bu gerçekmi değilmi bilmiyorum ama perşembe günü perşembeydi herhalde konyada baya büyük bi patlama oldu ama haberlerde bişey çıkmadı her yerdede hissedilmemiş baya büyük bi şok dalgası oldu sesden sonra belki resimdeki ufoysa motorunun ateşlenmesi olabilir o hissettiğimiz