Ana içeriğe atla
23 Haziran 2010 tarihinde bilgeadamgvk tarafından gönderildi

Dünyada aranan üstün ırk nasıl olmalıdır..?

 

EvDÜNYADA ÜSTÜN IRK OLMA SAVAŞI NEZAMN BAŞLADI:

rende dünyanın 1 yerivar  ve evrende dünyayı temsil edecek 1 uygarlık lazım ve bu uygarlık diger ülkelerden daha baskın olması lazım ki uzayda  bu ırk veya ülke dünyayı temsil edecek  ve bu ırk dünyada üstün ırk olması lazım ilk dünyadışı canlı 1 dünya savaşından sonra geldi gelme nedenleri dünya insanlarına cok zarar verdigi icin alman lara indi ve ziyaret edildi almanlar a verilenbilgi dünyadaki üstün ırkın evrende temsil edecegi bilgisini verdiler  ve hitler uzay aracına el koyaran temsilcileri öldürüp otopsi yapmışlardır ama nevarki uzay aracını calıştıramamışlardır  nasıl calıştıgı onlar icin 1 muamma olmuştur almanla onlara verilen bu bilgileri  dikate alarak dünyada üstün 1 ırk yaratmak icin 2. Dünya savaşını başlatmıştır dünyadaki üstün ırkın sarı saçlı mavigözlü üstün 1 ırk olmasını isteyerek profösörlerine emretti hitler ve calışmalar başladı aslinda cok güvendigi profösörleri aracı calıştıtıramamışlardır hitler yavaş yavaş cöküşe başlamıştır cünkü hitler bu arctan yapıp dünyadaki üstün ırk olmak icin önünde hic 1 engel kalmayacaktı ama aracı calıştıramadılar bu arac hitler almayasında cekildi ve internette örnekleri var. Havada cekilen resimler dünyadışı varlıklar aracı kullanırlen cekilen resimlerdir.

2 dünya savaşından yenilgiye ugrayarak cıktılar Amerika bileşik devletleri  bu savaşta oynadıgı rol  geregi galip ülkelerden 1ri olmuştur .hitlerin bütün sıgınakları ve özel yer altı sıgınaklarından 1 inde tanımlanamayan 1 yuvarlan araca rasladılar ve o aracı Amerika bileşik devletlerine götürdüler nasıl olduysa 1 şekilde aracın yerini ve konumunu gözteren sistemi devreye soktular farkına bile varmadılar bu sinyal yerine ulaştıgında 1 keşif aracıtla kontrol amaclı dünyaya geldiler ve  1 yazılım hatasından dolayı yere  cakıldılar bu kazadan 2-3 hafta icersinde  bu kazayı araştırmak üzere  1 ekip oluşturdular ve düşen aracın düştügü yere gittiklerinde aracın orda olmadıgını görerek aracın bilgi depolaran bölümünün yolladıgı sinyalı takip ederel 1 aracın yolladıgı sinyalin (ucaklardaki kara kutular nasıl sinyal yolluyor onun gibi 1 şey düşünebilirsiniz)bulubdugu bögeye geldiler.

Ve insanlarla temas kurmaya karar verdiler. O dünemin Amerika başkanı kenedi bu temasta hazır bulundu ve aracların bulundugu yere gitiler dünyadışı varlıklar saglam ve düşen araclarını inceleyerek raporlarını hazırladılar teşekür mahiyetindede dünyadaki baskın urkın evrende dünya adındaki gezegeni temsil edecegi bilgisi verilmiştir Amerika bu mesajı yanlış algılayarak demekki üstün ırk biziz böyle olmasa bizle temasa gecmezlerdi düşüncesiyle kenedi uzay ucuşlarını baştatmıştır ve bunuilan etmiştir hedeflerinin ay gezegeni oldıgını ilan etmişlerdir. Ve aya cıkmışlardır  aya ayakta basmışlerdır.

Ama 1 daha gidememişlerdir neden şüyle düşünün hiç tanımadıgınız 1 semttesiniz ve 1 anda iriyarı 1 adamcıkıyor ve gırtlagınızı sıkarak size diyorki 1 daha bu semte ugrarsan ayaklarını kırarım sizce o insan o semte 1 daha gidermi  bence gitmez  Amerika da butarz 1 muameleye magruz kalmıştır hatta bu uyarıyı dikkate almayarak celincır uzay aracını orda inceleme yapmaya yollamıştır  herkesin bildigigibi milyon dolarlık arac sacmasapan sebepler yüzünden havada infilak etmiştir.

Amerika mesajı busefer ciddiye alarak dünyada üstünırk yanı baskın ülke ola bilmekicin bütün olanaklarını seferber etmektedir.bütün düşünür ve bilim adamlara amerikanın dünyada baskın ülke olabilmek icin çalışmaktadır  buna 1 tek engelde Rusya cumhuriyetidir .bu yüzden İslam ülkelerinde baskın ırk olma kararı almıştıe dikat ederseniz bütün arap ülkelerinden baskındır ve oraları kontrol etmektedir.

Aslında hem Almanya hemde Amerika mesajı yanlış anlamışlardır.dünyada üstün ırk ola bilmek için diger ülkeleri korkutarak baskın ırk olanlar uzaya cıkmalarına izin verilmez 6-7 yıl icersinde uzayda kurulan araştırma merkezine 1 meteor carpacak araştırmaları başladıgı noktaya getireceklerdir buna emin olun

Dünyadaki üstün ırk nasıl olmalıdır esaz soru dünyadaki bu ülkelere öncülük edecek ülkenasıl olmalıdır.dünyadaki herkezin hakkını savunacak kesinlikle şiddetdegil iyilikle yapması gerekir ve

Dünya halkları şunu bilecek bu ülke gercekten zorda olan ülkelere yardım eden ve dürüstlügü savunan ülke olmalıdır. üstün ırk  dendiginde  Almanların ve Amerikalıların anladıgı anlamdadegil  üstünırk ilk 2 kuralı şudur peygamber efedimizede bu tebli edilmiştir. öldürme oku okuki ilim sahibi olan insanlar dünyayı  huzura getirecektir.

Ve bu ilmi dünyaya yaymayı başaran ülke dünyada üstün ırk statüsüne kavuşacaktır.

Üstün ırk dünyadaki bütün canlılara şefkatle yaklaşan olacaktır .

Ben diyorumki  dünyadaki üstün ırk  ancak şu şekilde kendini şekillendirmesi gerekir elinizde kuran adında 1 kitabınız var bu kitapbı okuyun ve uygulayın hurafelere bakmadan şu sünnetmiş bunu peygamber efendimiz şöyleyapardı diyenlere inanmadan kuran da insanhaklarını tam olarak uygulayan veya uygulaya bilen  ülke olacaktır. Son inenkitap kurandır ve evrendeki insan haklarını acıklamaktadır.. sadece kuran adındaki kitabı okuyup gercekten anlamalılar yani nasıl olacak bu ilim ve bilim adamları her sureyi her ayeti anlamak ve nemesaj icerdigini cözmeliler  üstün ırk denilen ülkede  hırsızlık ve şiddet  diger ülkelerden cok aşagıda olmalıdır hatta sıfır sefiyesinde olmalıdır. Şimdiki teknolojiyle bu mümkündür .kafa yapısı degişmemiş ülkelere örnek 1 ülke olmalıdır ve bu ülkedeki ırkların birbirine saygı ve hoşgörü icersinde olmalıdırki bu iyilik sahibi ülke üstün ırk seviyesine cıkabilsin

insan ÜSTÜN IRK

Yorumlar

arkadaşlar  şöyle 1  kücük ölcekte örnekleme yapayım türkiye cumhıriyetini dünyada temsil eden ilimiz ankaradır evrende dünyayı temsil edecek ülke hangisidir.  ve buteoriyi dikkatli analiz etmenizi istiyorum almanlar sarı saclı mavi gözlü üstün 1 ırk yaratmaya calıştılar ama büyük ölcekte bakamadılar olaya   güclü olan kazanır zannettiler şimdi de amerika milletlere hakimiyetini kabul ettirmeye calışıyor rus ya da dayanıyor bu yarışta bende varım diye acaba bu gelişmiş varlıklar nasıl üstünırk yani diger ülkelerde ne farkı olmalıki bu dünyadışı varlıkların aradıgı ülke negibi sıtatüye sahip olmalıdır dünyada bunu anlatmaya calıştım. teşekkürler

dogru diyorsun takva iledir fakat kuranda üstün ırktan bahsediliyor zaten

ayet şöyledir biz nuh kaviminden sonra onların coçuklarını baş şehrini dogusunada batısınada hakimi kıldık.

onları güçlü kuvvetli ve korkusuz yarattık bekınız allah negüzel yarattı.

bu ayet sabittir kuranda bahsedilen o takva sahipleri hangi kavim