Ana içeriğe atla
11 Şubat 2011 tarihinde beko34 tarafından gönderildi

Karabükte Ufo gözlemim Karne tatili

Arkadaşlar karabüke karne tatilindede sırf gözlem yapabilmek için gittim .Bugün karabükten ayrıldım.Sadece  2 adet fotoğraf çektim (önemli olan görüntüler).  

 

İlk GÖzlemim(Karabük Ara karne tatili ilk gözlemidir.)

Markettten birşeyler almak için dışarı çıktım.Döndüğümde dağda birşeyler varmı diye bakmak amacıyla evin balkon girişini kullanayım dedim.Dağda hemen evin üstünde bir kırmızı ışık vardı.Biraz izledim sabit duruyordu.Canım sıkıldı hiç hareket yok diye.Bir müddet sonra bir küçük beyaz ışık hemen lambaların orda beliriverdi ve o kırmızı ışığın yanına gidiyordu.İlk başta küçük bir ışıktı ve ileriye doğru ışık tutuyordu.Araba sandım haliyle.Acaba araba kırmızı ışığın yanına gidince nolcak dedim kendi kendime.Giderken kocaman bir ışık yaydı ve onun bir araba olmadığını anladım.Kocaman bir ışıktı gerçekten .O ışığın yanına gidince biraz yanyana durdular ve o ışık evin arkasına geçerek kayboldu.Biraz daha bekledim ve bir hareket olmayınca canım sıkıldı ve o günkü gözlemimi bitirdim .Fotoğraf çekmeyi unutmadım.(abim kamerayı evinde bırakmış dolayısıyla yine video çekemedim bir şanssızlıktır gidiyor.)

2.Gözlemim

Yine akşam market bahanesiyle dışarı çıktım.Yine o sokağa gittiğimde beyaz ışık ordaydı sanki beni beklermiş gibi.Sonra fotoğrafını çekeyim dedim çektiğim anda kayboldu çok şaşırdım.Sonra tekrar geri geldi.Işığı gerçekten çok kuvvetliydi.

Bu resimde biraz sallamışım garip çıkmış biraz o_O .

 

3.Gözlem

Dağı izlemek için yine dışarı çıktım.Aklımda şu soru vardı acaba gördüklerim arabamıydı gözümde mi büyütüyorum dedim.Bu sefer dağda hiçbirşey yoktu.Bir süre sonra lambaların orda  sarı bir ışık yanıp söndü ayrıca sadece evden görebildiğim dağın uzak kısmında yeşil bir ışık ve yanında küçük bir  yıldız gibi birşey vardı.Çok fazla izlemedim.

 

Düşüncelerim ve gözüme takılanlar *

 

Arkadaşlar kendi gözümle gördüklerim dışında göremediklerimde vardı. 1. fotoğrafta sadece beyaz ışıklı olan ve sarı ışıklı olanlar benim gördüklerim ve o dağın etrafında dikkat ederseniz birkaç ışık daha var onları ben görememiştim.Ayrıca 2. fotonun ortasında sağda bir beyaz bişi var onun ne olduğuna anlam verebilmiş değilim aslında o fotodan 2 tane var farklı ikiside 2. sinde de çıkmış.

 

Arkadaşlar 2011 yazında sizi de karabüke beklerim.Birlikte gözlem yapabiliriz ayrıca temas bile yapabiliriz o dağa giden yola arabayla gidilebiliyor.2 tanıdığımla beraber gitcez.Gelmek isteyenler mesaj atsın konuşalım.

 

Yorumlarınızı bekliyorum.

Yorumlar