Ana içeriğe atla
11 Şubat 2011 tarihinde zuhren tarafından gönderildi

Paralel Evrenler ve Paralel Evrenlerdeki Benzerlerimizle Olan Gizemli Baglarımız -1-

sayın Uyeler ;

Bir çok kitapta da bahsedildiği gibi , birçok galaksi ( paralel gezegen ; paralel boyut ) varolduğunu biliyoruz. Bunu gerek dünyamızda bulunan geçmişten bu yana kadar gelen bütün bilim adamları, belli yazılarıyla ve raporlarıyla bunu ısplatlamış bir çokta teori ortaya atmışlardır.

Başta Rusya olmak üzere , ingiltere , Çin , Japonya , Fransa , Türkiye ve Amerika gibi , Birçok ülkenin dahil olduğu bu araştırmalar hala devam etmektedir. Yazının başında vediğimiz ülkeler hala araştırmalarının % 30 unu halka açık % 70 ini halka kapalı olarak yapmaktadır. Bunun sebebi Şuanda test aşamasında olduğu için ve bazılarıda teoriden somutlaşmaya geçinceye kadar bu projelerin kapalı olması gerekiyor.

Evrenin ve bütün paralellerin merkezi olan, adına Dünya dediğimiz ve yaşamakta olduğumuz gezegen , bütün evrenlerin ve paralellerin odak noktasıdır. Aynı bedendeki kalbin etrafını saran organlar ve kemikler gibi , odak noktası olan gezegen dunya bir çok paralel ve gezegenlerle kaplıdır.

Bu gezegenlerden bazıları yaşam formlari ile dolu olup  , bazıları kendilerini geliştirmekte, bazı formlar ise sabit kalarak bulunduğu yeri yaşam alanına çevirmekle mükelleftir.

Bu formlara bazı örnekler vermek gerekirse ;

  • kimileri enerjiden kaynaklanan bedenler
  • kimileri topraktan yaratılmış bedenler
  • kimileri de saydam ama katı olan bedenler ..

işte bu örnekler başta dünyamız olmak üzere bir çok gezegende ve paralellde vardır...

Bunlardan bir kaç tane örnek;

İlk araştırmayı yapan Rusya , 95 yıl önce düşen bir ofodan elde ettikleri bilgiler...Rusya ,  insanların üstünde deneyler yaparak bir çok organlarını belli tüplere koyarak teste maruz bırakıp araştırmalar yapıyordu..,O zamanlar dünyaya düşen üçgenimsi bir uzay mekiğinden çıkan,  2 bayan 1 erkek birde cüce statüsündeki , gelişimini henüz tamamlamamış bir normal erkek DDV bulmuştur ve üzerlerinde deneyler yapmıştır.

Bunların bedenleri en iyi profesörler tarafından ustalıkla kesilip iç organlarını ve derilerini ozamanın teknolojileri ile elde ettikleri bazı özel maddelerle ,elektronik cam kaseler içerisinde muhafaza ederek, üzerlerinde bir çok test yapılmıştır. bu testlerdeki en önemli sonuç  , bizdeki organlarla, onlardaki organların %71 ila % 93 oranında benzerlik gösterdiği bilmsel olarak ıspatlanmış ve raporlanmıştır.

Bu benzerliklerden örnek vermek gerekirse ,

  • teknoloji ; 95 yıldır gelişmekte olan teknolojimiz ve halada proje halinde olan teknolojilerimiz hızla gelişmekte. Bununda sebebi , elimizde somut olarak belli bazı gereçlerin olmasından kaynaklanıyor. tam olarak benzerini yapamasakta % 88 benzerlik taşıyan teknolojlerimiz bulunmakta.onların teknolojileri son derece mükemmeliyet derecesinde iken , bizim tekonlojimiz sadece "iyi" kavramı ile sınırlı kalmıştır.

 

  • Onlar burun kısımlarına taktıkları ufak bir cihaz ile varlığı hissedilir hissedilmez tarzında olan bir cihazla , bir çok kokunun kime ait olduğunu , yapısal derecesini , ve doyumluluk hissini verdiği , ozamanın bilim adamları tarafından kanıtlanmış. Şu anda da aynı teknoloji 6 ay önce piyasaya çıkan dokunmadan koku ile doyma cihazı geliştirilmiş. aradaki benzerliğin farkındamısınız !!!!!
  • bizdeki bilgisayarlar , bazıları tuşlu , bazıları dokunmatik , bazıları trident özelliği olan dokunmatik,  bazıları hologram iltli bilgisayarlar, bazıları da başa taç şeklinde takılan düşünce yolu ile çalıştırılan bilgisayarlardır. işte bu teknoloji ve gelişmekte olan teknoloji ,onlarda sıradan bir yaşam tarzı 
  • bedensel benzerliklerine örnek vermek gerekirse ; bizim akciğerlimiz belirli bir çapta olup onların akcigeri bizden 1,5 karış daha büyük ve daha geniş olması , bizdeki karaciğerlerin onların karacigerinden çok daha geniş, onlarda ise daha dardır.Onların göz yapıları 2 iris tabakasından oluşması ,bizde ise bir tane olması.Bu bir farklılık olduğu gibi aynı zmanda benzerlikte taşıyan en büyük unsurladan birdir.Onların 1.iris tabakası normal maddeleri (insan bitki taş vs vs. ) kısaca tüm elementleri görmeye yarıyor.2. tabaka ise ; enerji ile yaratılmış olan yada sırf enerji kütlelerini görebilmeyi sağlayan yada baktığı her nesnenin enerjisini görebilme özelliğine sahiptir.
  • Bizdeki kaval kemikleri ve göğüs kemikleri % 90 benzemekte olup. % 10 olan kısmı bizim dikkatimizi çekiyor.. işte bu % 10 olan kısım onların kaval kemikleri bizim kaval kemiklerimizin tam tersine göre yaratılmış olmaları, böylece ani hareketlerde bulunabilyorlar ve bizden 14 kat daha hızlı hareket edebiliyorlar.
  • beyin özellikleri ; tamamıyle aynı olmasına rağmen tek fark onlardaki beyin hücreleri ve zarları daha fazla olması kafa şekillerinin bu yüzden farklı olmasını sağlıyor.
  • kesinlikle bizdeki tırnak özelliği yani uzama özelliği onlarda yoktur. kimileri 3 parmak ,kimileri 5 parmak ,kimileride 6 parmaktan oluşmaktadır. Bazen bizdede 6 parmaklı insanlar olmakta ancak onlar da  gen gelişimlerin farklı olmasından kaynaklanıyor. bunuda özellikle yazıyorum.
  • üreme organları % 100 bizimle aynıdır.Nasa nın şu anda bulduğu bilgilerle bir çok ülkede faaliyet gösteren profların bilgilerinde aynı olduğu ,hemen hemen çıkan tüm haberlerde görebiliyoruz.

 

  • Uzaylı diye adlandırdığımız her canlı ber yaşam formu olup evrenin gelişimine son derece faydası bulunmaktadır. bizde bir gezegende olup uzayda var olduğumuza göre onlarında bize uzaylı dediğine ve "gelişim sürecinde bulunan canlı formu"dediğine eminiz. Bunun sebebi de onlarda yaşlılık süreci olmaması , bizde ise yaşlılık süreci bulunmasıdır.

 

  • Rusyanın  tam olarak rakamını veremiyeceğim belli bir zamanda, ABD başta olmak üzere birçok ülkeye teknoloj anlaşması imzalayıp bir çok bilgilerin tek bir noktada toplanıp ,bunların üzerinde değerlendirme ve sonuçlandırma çalışmaları hala devam etmektedir.ABDe nin ve dünyanın örgütü olarak bilinen NASA nın son 40 ylıılk çalışmalarına bakarsanız ve elindeki bilgilere bakarsanız en önemlisi teknolojye bakarsanız, söylediklerimi çok daha iyi anlarsınız. Aslında abartıldığı gibi uzaylı kavramı bize benzer bir formdan başka bir şey olmadığı ortaya çıkıyor.

son uçak tasarımı ve teknoloji gelişimlerine baktığınızda gök yüzünde bulunan, bazı uzay gemisi diye adlandırdığımız şekillerle aynı olduğunu göreceksiniz. savaş uçakları bunun bir örneğidir.

sizlere  kendi teknolojimiz ile onların teknololjilerini kıyaslayabilmeniz için ufaktan bazı örnekler verdim ,aradaki benzerlikleri az yada çok sizlerde belirleyebilirsiniz.

 

Bu bilgilerin devamı aşama aşama size verilecektir. Yazı 5 bölümden oluşmaktadır. diğer bölümleride yayınladıktan sonra yorum ve eleştirilerinizi almak isterim.

 

mutlu günler

 

 

 

Yorumlar

(-_-) Ben şu parelel evren teorisini hiç anlayamıyorum ama bir çok bilim adamı bunu ısrarla desteklemekde .

Konuyu merakla okudum ama dünyanın evrenin merkezi olma fikriyle pek razı deyilim .

Bİr de konunda  dünyaya düşen bi uzay gemisinden ve içinden çıkan canlılardan söz açmışsın böyle bi şey hakikaten oldumu ?

Sayın Kuzey (üye) ;

Son 25 yıldır en iyi Porflar bile  gerek yazılarıyla gerekse canlı tv ortamlarında ,  bu konularla ve resimlerle ilgii bir çok yorum ve görüşlerini sunmuşlardır. Lakin bildiginiz gibi, bazı  gizli dosyalar kısıtlı olarak toplumlarla paylasılıyor.Bizlerde yani izleyiciler , aradaki boşlukları  başka yerlerden elde ettiğimiz bilgilerle harmanlayıp aradaki boşlukları en mantıklı ve somut şekilde birleştiriyoruz .

size vercegim en mantıklı cevap budur. Ama  şahsi görüşüm ; evet evrenimizde bir çok canlı var ve bizleri belli  zamanlarda

gözlemlemektedirler ve böyle bir olayın var olduğuna kesinlikle inanmaktayım.

 

mutlu günler...

Sevgili ZUHREN,emeğin ve açıklamaların için çok tşk ederim lakin ben de KUZEY arkadaşıma katılıyorum,konu ile yıllardır ilgilenen bir arkadaşın olarak,bu zamana kadar hiç duymadığım olaylardan bahsediyorsun,95 yıl önce Rusyada üçgenimsi bir araçtan çıkan uzaylıları ilk defa senden duyuyorum,belli ki konuna çok çalışmışsın ama senden kaynak istiyorum ve Türkiyenin de bu araştırmacı ülkelerin içinde olduğunu söylemem bana biraz garip geldi,yani kısaca arkadaşım kendi iç dünyana dayanarak kurgulayıp mı yazdın bu yazıyı,öğle değil ise eğer kaynak lütfen...

esen kalın,iyi günler...

Sayın mymosseye (uye) ,

Yazıyı dikkatli okuduysanız ;

Gereken bilgiyi  zaten nasa bilgilerinden ve araştırma  sonuclarından alabilirsiniz demiştim

Yazıyı iyi okuyunuz lütfen.Püf noktaları verilmiştir..

 Bütün kaynaklar ülke isimleri ve  kuruluş isimleri verildi 

Yazım 5 bölümden oluşmaktadır. ve ilk bölümünü yayınladım diğer 4 bölmünüde okuduğunuzda hak vereceksiniz

Türkiye ile ilgili bölüm ise bu bilgiler Türkiye dışında  tüm ülkelerde konuşulup tartışıldı ama türkiyede nedense hiç gündeme gelmedi gibi..

mutlu günler...

 

arkadaşım sen hangi hayal dünyasında yaşıyorsun,bu bilgileri sana kim verdi,sanırsın ki bütün dünyanın bilim adamları ufolarla ve uzaylılarla ilgili bilgileri sadece sana veriyor,bence saçmalamışsın,uzaylıda karaciğer olduğunu nereden duydun,kaval kemiğini nasıl ölçtün,yuh yaa:):))sanki rusyanın amerikanın ve nasanın bütün bilgileri elinde ama burada açıklıyamıyorsun haaa:):):)seni admine  havale ediyorum:):):)

Sayın Mymosseye ( üye) ve Sayın diğer üyeler  ;

Yazının devamında bilgileri almaya devam edeceksiniz... Ama bazı eleştiriler  beni üzüyor..  sonuçta burası  paylasım yeri ben sadece

yazarım inanmak  yada inanamamak size aittir 

 

ama ben  yorum yapmayacağım eleştirilerinize ....

 

mutlu günler..