Ana içeriğe atla
21 Ocak 2011 tarihinde Ufoloji3R27O2C tarafından gönderildi

Kıyamet tarihini verdi!

5 milyon liralık harcama ile Türkiye'nin ilk özel rasathanesini kuran Cumaaittin Turap'tan (63) çarpıcı iddia.

Başrollerini Bruce Willis, Liv Tyler ve Ben Affleck'in paylaştıkları, Michael Bay'in yönettiği Amerikan filmi 'Armageddon'un gerçek olacağı iddia ediliyor. Ordu'nun Ulubey ilçesinde 2 bin metre yükseklikteki tepede Türkiye'nin ilk gözlemevini kuran ve astronomi gözlemleriyle bilinen Cumaittin Turap, NASA tarafından uzay boşluğunda dünyaya doğru geldiği belirlenen Apophis göktaşının kuzey yarımküreye çarpacağını belirtti.

Turap, "Benim gözlemlerime göre dünyamız tehlike altında. Gelmekte olan bu göktaşı 2029 senesinde yüzde 100 dünyaya çarpacak. Çarpacağı yerler arasında kuzey yarımküre bulunuyor. Bu, Amerika, Kanada veya Okyanus olabilir. Göktaşı dünyaya çarparsa büyük bir felaket yaşanacak. 30-40 metre yükseklikte tsunamiler olacak, birçok şehir yok olacak" dedi.

Maya takvimine göre, 2012'de dünyayı bir felaketin beklediği iddialarının 'fal ve kahin iddiası' olduğunu vurgulayan Turap, "Asıl tehlike 2012 değil 2029'da. Tedbir alınmazsa o gün dünya büyük felaketlere maruz kalacak. Oluşacak toz bulutları bir yıl boyunca güneş ışınlarını engelleyecek" diye konuştu.

Yorumlar

kıyametin zaten dünya ile sınırlı olmadığı çok aşikardır.  Tüm kainat yok olacak gerie hiçbir canlı hiçbir madde kalmayacakki zaten.. zaten çeşitli konulardakji bilgileri bir araya getirdiğinizde  insanoğlunun dünya dışında bir çok gezegende kolonileşeceğini düşünebilirsiniz. vede bilirsiniz.. dünyada olacak olan eğer olursa oda en fazla bir felaket olur..

 

2012 ile ilgili benim öngörüm ve düşüncem 2 buyuk olay var

1. 2 yada 3 ülkenin birbiri ile gerginlik yaşaması ( bu çatışma yada ufak çaplı askeri güç kullanımı olablir net bilemiyorum )

2.  nukleer bir kaza .. ( buda atom bombası yada nukleer santrallerden birinin sızıntı yada buna benzer bir durumun oluşması )

 

 ancak bunların 2012 maya takvimi döngüsü ile uzaktan yakından alaksı yoktur.

 

saygılar..

Değerli Arkadaşlar ;

 

Yeni edindiğim bir bilgiyi paylaşmak isterim.

marsaki üs sayısının 7 adet olduğunu dün öğrendim her bir modül yada üs marsın farklı bir olayını yada durmunu incelemektedir.

biri  suyunu inceliyor

diğeri  toprağını

bir başkası bitki yaşamının nasıl olacağını deneyliyor

diğer bir üs ise mars kanallarından aşağılara giderek yer altı mineral ve zenginliklerini araştırıyor.

bir başkası ise bakteri ve canlılar ile ilgli deneyler yapıyor

bir diğeri ise atmsfer ve hava olaylarını inceliyor.

vs vs...

bilgi elde ettikçe paylaşmaa devam edeceğim..

saygılar..

Sn Grandrock

 marsla ilgili bilgiyi kastediyrorsanız ,farklı bir şekilde aldım arkadaşımdan.. sözlü olarak .. biraz elim uzundur tabiri caizse..

 

saygılar...

 

not :

yakında biraz nasanın bir bilgisini daha paylaşacağm sanırım dün yada önceki gün açıklandı ama ben 1 adım ötesine taşıyıp vereceğim bilgiyi şu an için bulunduuğm ortam uygun değil.  konu : kara bulur yada kara girdaplar.

 

Sn grandrock

 dünyada yaşayan sizin gibi bir insan ama farkı var bilgi sahibi uzman ve bilim adamı..dünyanın hemen hemen her yerinden kendi konusunda uzaman bilim adamlarına  ulaşma şansım var... yeri zamanı geldiğinde  almam gereken bilgiyi veriyorlar gerektiği kadar...

 

saygılar.

 

sevgili colonıex diyorum ki..Kuranda ve hadislerde kıyametle ilgili imalı işaretlerin yanında, ilim ve bilim adamları da bir takım hesaplamalar yapmaktadırlar..Muhtemel sebeplerden örneğin; güneş sistemine bağlı bir yörüngede dolanıp duran ve her 76 yılda bir dünyaya en yakın mesafeden geçen Halley kuyruklu yıldızı, en son 1980’li yılların başlarında yakınımızdan geçti. Bundan sonra, ikinci defa geçişinde gezegenimize çarpması kıyametin kopmasına sebebiyet verebilir.. Hatta, üç mil genişliğindeki “Swift Tuttle” adlı bir kuyruklu yıldızın saniyede 37 mil hızla dünyamızın üzerine doğru geldiği ve hesaplanan 14 Ağustos 2126 tarihinde dünyamıza çarpacağı ve bir milyon atom bombasından daha fazla etki yapacağı söyleniyor.

Bu durumda ise bazı hadisler ile modern bilimin verdiği rakamlarda bir eşitliğin görünmesi söz konusu olmaktadır..

Ebced ve cifir ilmiyle rakam değeri Rûmi tarihle 1542 çıkmaktadır yani (Milâdî 2126)-2011=115 yıl gibi..Ama bununda bir kesinliği yoktur çünkü kıyamet tarihi olarak verilenler sadece tahmini rakamlardan ibarettir..Doğrusu yaratanın yanındadır..kimse bilemez..

 

SN Palindromik marsla ilgili verdiğiniz bilgiler beni çok ilgilendiriyor biliyorsunuz:)) kaktüs gibi garip bir çiçekmi meyvesimi belli değil top büyüklüğünde sanki sinek böcek yiyen bitkiye benzer bişey,su civa yoğunluğunda gibi göründüğünü paylaşmıştım:)birde şunu merak ettim sürüngenvari bir uzaylı ırkı var mı?aşağı yukarı 2 metre civarın da boyları...