Ana içeriğe atla
21 Ocak 2011 tarihinde caglar tarafından gönderildi

Çok ilginç bir rüya

Merhaba ben çağlar ben yaklaşık 2 hafta önce ve 2 gün önce rüyalar gördüm.

rüya 1=evdeyim evimizin önünde yıkık bir ev var.rüyamda evimizin penceresinden bakıyorum .yıkık evin orda bir yaratık var uzaylı olduğuna eminim.yeşil yüzlü,orta boylu birşeydi oradan çıkıp giderken yürüyerek ve köpek gibi koşarak gidiyordu.sonra uyandım.

 

 

rüya 2=2 gün önce gördüm bu rüyayı,aynı yaratıktan aynı yerde 3 tane etrafa dağılmış şekilde gördüm. yine aynı şekilde gidiyorlardı.en son üçü bir araya gelip uzaklaştılar..

 

bana göre: o yıkık evede bir işaret bıraktılar kuzenimle baktık ama birşey bulamadık.yine bakıcaz bence oraya bulmamı istedikleri bir şey bıraktılar.

 

sizce ne olabilir

Yorumlar

bu anlattığın gerçekse sana çok ilginç birşey söylemek istiyorum.ben çok iyi resim yaparım.Ve 4 hafta önce bir rüya gördüm.Yanmış bir ormanın ortasında yıkık bir köşk.Önünde küçük bir kız.Onu tutup ormana götüren uzun boylu biri.Bunu hemen çizmeliyim dedim ve 2 haftada bitti.Resmi göstermek isterim senin tarifine çok uyuyor.

aslında yeni hatırlıyorum,gördüğüm yer anlattığına gerçekten çok benziyor.uzun kavaklar vardı ve yanmış gibi simsiyahlardı.uzun boylu birisi vardı .

 

dur dur

şöyle olmazmı:yıkık evin tam önünde olan benim yani kız,beni tutup götüren uzun boylu birisi,

 

evimiz tam yıkık evin önünde yani yıkık köşkün,önünde olan kız yani ben,beni tutup ormana götüren uzun boylu birisi

 

sen benim geleceğimi görmüş olabilirsin irtibata geçmek istiyorum seninle