Ana içeriğe atla
30 Kasım 2010 tarihinde Masirius tarafından gönderildi

Rize'de UFO heyecanı

Arkadaşlar az önce okudum, Rize'de yaşanmış bir UFO olayı. Bana pek UFO gibi gelmedi açıkcası, kameranın camıyla ilgili olduğunu düşünüyorum. Herhangi bir yansıma olayı olabilir. Şaka falan gibi geldi. Bakalım siz nasıl değerlendireceksiniz:

RİZE’nin Çamlıhemşin İlçesi'nde gökyüzünde süzülen ve belirli aralıklarla yanıp sönen renkli bir cisim gördüklerini söşyleyen 2 kişi, UFO olabileceği düşüncesiyle polise başvurdu.

İlçenin Aşağı Çamlıca Mahallesi’nde yaşayan Timur Atalay ve Güven Çolak, fotoğraf çektikleri sırada flaş patlattıktan sonra, gökyüzünde renkli bir cismin hareket ettiğini fark ettiklerini söyledi. Birkaç saniye gözüken ve ışık saçan cisim daha sonra gözden kaybolduğunu belirten Atalay ve Çolak, fotoğrafladıkları cismin UFO olabileceğini düşüncesiyle Çamlıhemşin İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne başvurdu. Timur Atalay cismin kendilerini şaşırttığını belirterek, “Işık saçan cisim bizi oldukça heyecanlandırdı. UFO olabileceği düşüncesiyle polise başvurduk. Çektiğimiz fotoğrafı da polise verdik” dedi.

Aynı saatlerde Yukarı Kavron Yaylası’ndan dönen pansiyon işletmecisi Yalçın Şahin’in de, gökyüzünde süzülen ve sarı ışık saçarak belirli aralıklarla yanıp sönen bir cisim gördüğünü iddia ettiği belirtildi. UFO söylentisi ilçede heyecan yarattı.

Kaynak: Milliyet (http://www.milliyet.com.tr/camlihemsin-de-ufo-heyecani/turkiye/sondakik…)

Yorumlar